torsdag 10. september 2009

Sukkersøtt #51 - flere bidrag

To nye bidrag til utfordringen på http://sukkersott.blogspot.com/2009/09/utfordring-51.html
Det første her måtte jeg knipse to ganger; ettersom blitzen ødela motivet, og uten blitz ble fargene helt feil.. :-(
Jeg har stemplet først rammen på glossy, sort StazOn, deretter motivet. Tekst er stemplet med StazOn Dove Gray, og swirlene rundt med StazOn Rusty Brown. Sistnevnte er også brukt til å farge kanter med.
Hodet og hjertet mitt består for tiden av masse sommerfugler..! Disse herlige, lette skapningene som flir dels dit de vil, og dels dit vinden tar dem... Som meg! :-)
Her har jeg stemplet en sirkel to ganger med StazOn Royal Purple, på glossy. Tekst og sommerfugler er stemplet ed sort StazOn. Ellers er det brukt Liquid Pearl Lavender Lace og blomsterpynt.
Den lille blomsten i midten har min eldste datter laget til meg - jeg har en hel haug i ulike farger, og fant ut at nå var det på tide å ta dem i bruk! :-)



onsdag 9. september 2009

Utfordring #51 fra sukkersøtt..

Her har jeg først stemplet en høstlig ramme i sort StazOn, maskert og stemplet jegeren med Distress Wlanut Stain. Tilslutt er bladene stemplet med Distress Shabby Shutters og Peeled Paint. Kantene er farget med de samme brun- og grønnfargene. En liten dasj med Dimensional Pearls Espresso i hjørnene, hyssing og en avsagd knapp som pynt.
Spennende og inspirerende utfordring - og mitt første bidrag til bloggen!

På gang igjen... :-)

Fant et pyramidebordkort i en eller annen blogg, og måtte se om jeg fikk det til. De var veldig enkle å lage - greit å huske på til neste bursdag! :-) Ikke mest spennende pyntet, men dette var som sagt en test.. Ufattelig enkelt, men etter min mening delikat.. "Medaljongen" er støpt (?) i leire eller noe slikt - fikk det i byttepakke av en på et forum en gang. Synes de er vanskelig å bruke, så dette er mitt første forsøk med dem.. :-)
Enda et enkelt... Metallsommerfugl fra Panduro, farget med alkoholblekk og Liquid Pearls, tekst fra et slikt rub-ons ark. Skinner veldig pga blitzen, IRL er det helt sort.. :-)