søndag 25. januar 2009

Jeg har scrappet!

Det er snakk om tillit, ja... Bildene er tatt i fergekø på Festøya, på vei til Ålesund en dag i januar. Jentene storkoste seg når de fikk kjenne de små og lette fuglene kile dem i hånden! :) Stor stas! Et bilde av Rebecca, tatt nordafor sist sommer. Og ettersom det er et sommerbilde, syntes jeg det passet med frisk turkis og frisk lilla, og blomster og sommerfugler.. :)
Og en LO av Elise etter samme skisse. Her har jeg brukt brun, grått og sølv - en for meg egemtlig "umulig" fargekombinasjon, men jeg synes det funka her..!? Bildet er tatt på Ervikstranden ved Stad, en dag i april i fjor. Redigert i Photoshop.


Mormor og skøyerjentene..! Denne sommerdagen var de virkelig i det fotogene hjørnet - ved frokostbordet i bortimot 30 varmegrader... Litt gråaktige toner, men det er bare bildet som lyver... egentlig er det ganske skarpe og klare farger på denne LO'en..

4 kommentarer:

line sa...

Så kreativ du har vært! Likte kjempegodt Elise sin jeg da - den var nydelig i fargene (sier jeg som elsker sterke farger).

Torunn sa...

Nydelege!! Eg har aldri scrappa før, men har alltid planar om å begynne! Så håpar eg kjem i gong snart!!

Scoobie sa...

Du har fått opp scrappefarten, ser jeg! Det liker vi! Betyr det at du kanskje skal fullføre den gamle utfordringen fra meg på DinHobby?

Og så har jeg en liten utfordring til deg på blogen min... en bitteliten en...

Grethe sa...

Kjempeflotte ble de, har aldri prøvd meg på scrapping.Men beundrer dere som gjør det.
Har noe til deg i bloggen min!