mandag 16. februar 2009

Flere LO'er...

To LO'er uten skisse... Sliter litt med fantasien, da jeg ikke har scrappet noe særlig, og de få jeg har laget er laget etter skisse...

Denne er til min stesøster - og viser bilde av hennes far i typiske omgivelser.. :-) Jeg fant ut at det jaggu blir nok bilder av alle barna i løpet av årene, så i år skulle hun få av pappan sin. Håper hun blir fornøyd nå, da.. :-) Dette bildet fant ejg i mammas bilde-skuff... Damen på bildet er ikke akkurat edru, etter å ha vært hos min mor og drukket vin en hel kveld.. :-) Sommernatten er lys nordafor, og blomster i alle varianter lyser opp i blomsterbedet vårt...! Denne LO'en skal mamma og jeg gi til damen på bildet til hennes 55-årsdag.



torsdag 12. februar 2009

Enda en LO..


I fjor en gang ble jeg utfordret av Scoobie til å lage en LO av meg selv... Det klarte jeg ikke. Da. Men nå, ser dere, har jeg prøvd meg! :-) Mitt bidrag til ukens skisse på Din Hobby. Teksten er en meget forkortet "Livshistorie" - håndskrevet.

Beklager gult bilde, LO'en er egentlig lys beige, lyseblå og burgunder...

mandag 9. februar 2009

MOrsdagskake..!


Mamma bakte selv, ettersom hun jo har både bursdag og morsdag, men en kake kunne jeg vel ta med..? ;-)
Denne kaka er laget i bazzill og blonder, lysene er rullet av vanlig "nille-papir". Et tips er å rulle lysene av for eksempel femtilapper ( de blir da noe større, selvsagt, men det gjør ingenting!), så har man kombinert kort og gave! :-)

Flere LO'er..

Ikke mest aktiv på paprifronten, men noen LO'er prøver jeg å få til! :-)
Denne her er av Rebecca, 6 måneder gammel. Regner med det kommer en side to, av Elise, etterhvert også! Dette er fra 17. mai i 2003, på Ås i Akershus. Ikke den jeg er mest fornøyd med- valgte vanskelige farger og vrien skisse.